Stretnutie s regionálnymi producentmi Otváranie Bánoša 22.4.2017

Piatok  /  21 Apríl, 2017

Moja víkendová sobota patrila stretnutiam a nákupu kvalitných domácich potravín od našich regionálnych producentov. Skvelé ríbezľové víno s medom z Veľkého Krtíša, nádherné perníkové šperkovnice z Hontianskych Nemiec, zrejúci syr z farmy Braunwieh zo Slovenskej Ľupče. To všetko a verím do budúcna omnoho viac.

Ďakujem Združeniu pre rozvoj vidieka a Občianskemu združeniu Tradičná chuť jari, ktoré pre nás vytvorili myšlienku, postavili projekt, získali naň financie a partnera, v podobe Strednej odbornej školy pod Bánošom.

Bol som vychovaný na chutiach a vôňach môjho kraja.

SOM za nový ŽIVOT pre KRAJ, aby sa cielenou podporou malého podnikania a fariem vrátili do kraja chute z rúk našich producentov, ktoré stoja na starých tradičných receptoch a zručnostiach celých generácií rodín z nášho kraja.